Camilla-Thinggaard-logo

 

Kranio-Sakral Terapi ,Organmassage og triggerpunkter

Camilla_Thinggard_terapi

Ret ryg og nakke

I dag har rigtig mange mennesker stillesiddende arbejde med monotome arbejdsstillinger,og det er vores krop slet ikke bygget til. Vi transporterer os rundt i bil, sidder stille på jobbet og sidder stille når vi kommer hjem.

Kroppen skal bevæges og holdes i gang for at bevare musklernes styrke. Når vi ikke får os rørt bliver musklerne svage og kan ikke holde skelettet på plads, knoglerne bliver trukket skævt, og så har vi balladen. Kroppens knogler kan forskyde bl.a. efter piskesmæld, dårlig holdning, fald og ensartede arbejdsstillinger. Der er også flere og flere, der oplever svimmelhed, myoser, anspændthed, uro og ømhed i kroppen efter en dag på arbejde. Det er kroppens måde at sige fra på, og hvis der ike bliver rettet op og løsnet de spændte muskler, så kan det føre til bl.a.:

Slidgigt

Scoliose

Scheuermanns syndrom

Diskusprolaps

Iskias problemer

Bækkenløsning

 

Vi kan desværre ikke selv mærke om vi går rundt med en skævhed, og ofte kan det være svært at diagnosticere smerten. Derfor er det godt, at lytte til sin krop, når det gør ondt. Hvis man har et stillesiddende job og monotom arbejdsstilling, er det rigtig godt at få forebyggende behandlinger.