Camilla-Thinggaard-logo

 

 

Healing

Kranio sakral terapi

Udvikling og guidense

Camilla_Thinggard_terapi

Mor baby og fødslen

Jeg oplever mange babyer, der er blevet klemt,stresset eller på anden måde belastet ved fødslen. Fødslen er en hård proces, hvor presset i kanalen svarer til over 200 kg.

Det er især ved for hurtige el for langsomme fødsler men også kejsersnit, hvor det skal gå stærkt med at få baby ud. 

Følgende kan være tegn på fødselsskader/komplikationer efter fødslen;

Kolik, luft i maven, refluks,flitsbue stilling,gylp,uro,gråd,utilpashed,problemer med amning,dårlig søvn, manglende øjenkontakt,anspændthed,stivhed i kroppen,svært ved at se til en af siderne.

Jeg oplever desværre mange mødre/forældre som har haft en fornemmelse af at "der er et eller andet galt", men som ikke bliver hørt af systemets sundhedsfaglige personale. Min indstilling er,at mor og far har ALTID ret, hvis de har en fornemmelse af at der er noget med deres barn. Lyt altid til din egen fornemmelse.

Jeg arbejder blidt og nænsomt med de små men på trods af det,kan de stadig reagere med gråd og uro.Hvis kroppen er alt for stresset reagerer den selv ved blid berøring. Der er mulighed for at amme eller give mad, når jeg behandler, det gir ofte mere ro.

Hav altid ekstra bleer med til behandling, legetøj,sut,mad og gylpeklud.

Jeg tager mig godt af dit barn og du skal være helt tryg når jeg behandler.Jo mere tryg mor og far er jo mere rolig er baby.

 

Behandling af mor;

Jeg oplever at moderen glemmer at hun også har været i en ekstrem hård proces ved fødslen. Det kan være rigtig godt at gi lidt hjælp til kroppen vha healing og kranio sakral terapi efter en fødsel. Hun har båret på  baby og haft ekstra belastning på bækken og ryg igennem mange måneder. Det kan gøre kroppen skæv og afklemme nerver som giver smerter. Der er også et psykisk aspekt i at mor er i balance da det er vigtigt at hun kan være der 100 procent for sin lille baby. Nogle mødre bliver udfordret ved fødselsdepression og der er det vigtigt at få hjælp, så mor kan få det godt igen.Det kan være overvældende at få en lille ny,og det kan sætte gang i mange tanker og følelser,især det om ikke at føle sig god nok. Den følelse skal erstattes med uendelig kærlighed til baby og ikke bekymringer.