Camilla-Thinggaard-logo

 

 

Healing

Kranio sakral terapi

Udvikling og guidense

Camilla_Thinggard_terapi

Krop sind og sjæl forløb til kvinder

Jeg udbyder et forløb til dig, som har lyst til at arbejde med dig selv og som ønsker at flytte dig på det personlige plan. 

Forløbet indeholder fysisk behandling med healing og kranio sakral terapi, samtaler hvor jeg bruger min indre guidense/clairvoiance, hjælp med kost, kundalini yoga øvelser der hjælper dit hormon system i balance og dermed hjælper med at øge dit selvværd og selvfølelse i en positiv retning, at komme hjem til dig selv og finde ud af hvem du er dybt inde i kernen og hvad du vil med dit liv.

Der kan være brug for at gå ind i ting som ligger dybt og som hos nogen er ubevidst. Her er det vigtigt at turde at gå med og turde at give slip.

Har du mange smerter er det din krop der prøver at fortælle dig at du skal gøre noget anderledes. Mange har svært ved at mærke sig selv, hvis de er vandt til at køre alt for hårdt på hver dag. De mister simpelthen evnen til at mærke. Det kan vi heldigvis gøre noget ved. Det er vigtigt at kunne mærke sig selv,så man ikke tager de forkerte beslutninger hver dag eller ligger ens liv i hænderne på andre. Du har ansvaret for dig og din krop. Tag din power hjem og bliv den der passer på dig. Du har styrken indeni, den skal bare findes frem.

Kroppen er SÅ fantastisk og den vil gøre alt for dig, men glemmer du at lytte vil den gøre alt for at minde dig om at noget er galt og det kan være i form af smerter,depression,angst,træthed,hovedpine el andre fysiske symptomer. Smerter er som regel blot et symptom på noget dybere.

Ved bestilling af tid vil jeg gerne modtage lidt om dig inden du kommer.Send en sms med dine problemstillinger.